Despre Noi

Ofera panouri solare

Solar Logistic - cine suntem


Din 2007 am orientat activitatea noastra aproape exclusiv catre montajul sistemelor cu panouri solare, incepand o colaborare cu ESTEC Germania, distribuitor in Germania al producatorului austriac GREENoneTEC,  pe care astazi, dupa mii de sisteme solare montate, o definim ca fiind una de succes.

Primul sistem solar montat de noi a fost in 2007 , fiind o instalatie cu 6 panouri solare GreenOneTec -Prestige, pentru producerea apei calde si sustinerea incalzirii locuintei. Au urmat in anii ce au venit sisteme cu panouri solare din cele mai diverse, atat in domeniul domestic – apa calda menajera, cat si sisteme mai complexe, care au solicitat o atenta proiectare a ansamblului.
 
Din anul 2011 am inceput sa colaboram cu diverse firme producatoare de vase de stocare din Germania si Austria, de la care achizitionam sisteme de stocare a energiei termica –boilere si pufere- care intra in componenta oricarui sistem cu panouri solare, precum si sisteme cu pompe de caldura aer-apa si sisteme fotovoltaice.

De ce credem noi ca suntem partenerul potrivit pentru clientii care doresc sa monteze un sistem solar ?

Situl nostru foloseste cookie-uri pentru imbunatatirea si buna functionare a sitului. Prin folosirea sitului nostru va exprimati in mod implicit folosirea lor.Accepta si Inchide Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate Click aici