Panoul solar plan FK 8253 State of the Art

panoul solar

Panoul solar plan Prestige –a State of Art – o capodopera a tehnicii solare

Panoul solar plan FK 8000

este fabricat OEM  pe liniile celul mai mare producator de panouri solare plane din lume – GOT – este unul dintre produsele de top din domeniul tehnicii solare.

poza 3

Fabricat in varianta versatila de 2 mp si cea mai puternica de 2,5 mp, panourile plane de la GREEN oneTEC au inglobata cea mai noua  tehnologie de transformare a luminii solare in caldura.

Placa absorbanta care face diferenta,  are tehnoogia de fabricatie in vid, care confera stabilitate in timp, cca 20 de ani nu se schimba proprietatile de captare.

poza 4
poza 5

Tenologia de sudura a placii pe reteaua de tevi care permite transferul caldurii la lichidul care circula prin panouri este cu laser , in regim automat , fiind cea mai buna metoda de fabricatie.

Carcasa este fabricata din aluminiu eloxat , in regim robotizat complet , ceea ce il face robust , sigur , etans perfect , capabil sa reziste zeci de ani in orice mediu .

Sticla solara clara cu continut redus de fier este in acelasi timp rezistenta la grindina si solicitari , cat si un mediu perfect pentru transferul radiatiei catre placa absorbanta .

poza 6
poza 7

Cele mai bune materiale servesc la constructia unui ansamblu perfect pentru sarcina propusa: un panou solar care functioneaza cu un randament maxim pentru o foarte lunga perioada de timp, in conditii climatice dintre cele mai diverse si grele , transformand in caldura radiatia solara.

Ca urmare pentru panourile solare plane FK 8000  se acorda cea mai mare garantie de 10 ani de la montaj.

Panourile plane din seria FK8000 de la GREENoneTEC sunt distribuite in Romania prin firma Solar Logistic, firma care va asigura o ofertare competenta, consultanta in alegerea sistemului solar perfect adaptat nevoilor, montaj prin echipe calificate, service in garantie si post garantie.