Menu

Panou solar

Un panou solar  compensat pentru fiecare proprietar

Cu un panou solar nu se face primavara, desigur, insa poate fi inceputul unui frumos si de viitor proiect de investitii.

Un panou solar  compensat pentru fiecare proprietar
Cu pasi mici, spre o casa ecologica
Independenta energetica, implicit facturi mai mici
Casa verde - o sansa pentru fiecare
Se poate si curat pentru viitor
Se anunta noi scumpiri la gaze si energie electrica. Este momentul sa optam pentru energia regenerabila, sa investim intr-un panou solar! Programul Casa Verde ne faciliteaza accesul la cel putin un panou solar care ne va asigura apa calda aproape gratuita pe timp de vara si substantial mai ieftina pe timp de iarna. Odata inceputa investitia, in timp, puteti plusa cu inca un panou solar pentru a va asigura si o parte din agentul termic.
Incercati si panourile solare
Astfel, in doar cativa ani, achizitionand un panou solar cu dispozitivele aferente pe an, aveti mari sanse de a deveni independenti energetic. Iar cum apa poate fi obtinuta tot in mod independent destul de usor prin intermediul hidrofoarelor si pompelor de adancime, independenta fata de retelele locale monopoliste va fi totala. Cu un panou solar nu se face primavara, desigur, insa poate fi inceputul unui frumos si de viitor proiect de investitii.
O investitie sigura, in viitorul copiilor nostri
Fonduri europene - cheltuite eficient
Pentru o lume mai curata, mai sigura
O mica victorie impotriva companiilor ce detin monopolul in acest domeniu
Combustibilii fosili - istoria pe care trebuie s-o uitam
Pentru ca este o investitie care nu se va dovedi rentabila imediat. Sau, exista si varianta Casa Verde. Programul guvernamental ofera oricarui proprietar de imobil un panou solar aproape gratuit. Profitati acum! Viitorul surselor conventionale de energie este pecetluit. Este timpul sa facem urmatorul pas!

Solar Logistic SRL

Depozit : Str. Luncii Nr 3

Orastie Jud Hunedoara

Mobil: +40 743 755 801

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

RETELE SOCIALE

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook