Pachet solar complet Family Max pentru 5 persoane

Family Max

Pachet solar pentru apa calda menajera- cu boiler de 300 l pentru 5 persoane

Pachet solar Family Max pentru apa calda menajera- cu boiler de 300 l pentru 5 persoane

Pachete solare complete pentru apa calda menajera de la firma germana ESTEC Energiespartechnik GmbH sunt solutia perfecta de producere economica a apei calde menajere.

Panourile Prestige cu 10 ani garantie, boilerele noastre bivalente cu 5 ani garantie, restul componentelor germane asigura o eficienta foarte ridicata si o exploatare de durata de cca 25 ani.

 

RETINETI : Preturile pachetelor complete sunt configurate cu o reducere de 20 % fata de pretul de lista !

Pachete solare complete ESTEC Germania pentru apa calda menajera – oricand o investitie oportuna pentru casa dumneavoastra.

Pachetele solare ESTEC Germania sunt solutii profesionale, testate in 20 ani de activitatate ai firmei la nivel international. Aceste solutii pot sa va economiseasca pana la 70 % din costurile apei calde menajere.

Un grad inalt de incredere in pachetele solare ESTEC il confera calitatea deosebita a componentelor. Panourile solare ESTEC tip Prestige, de ultima generatie in tehnica solara, sunt insotite de o garantie tehnica de 10 ani de la data montajului si au certificarile de calitate DIN 9001 si Solar Keymark.

Boilerele cu utilizare multivalenta sunt insotite de certificari de calitate elvetiana SVGW si au 5 ani garantie tehnica.

Restul componentelor produse in Germania – pompe solare , regulatoare, vase expansiune, sisteme de montaj din inox si aluminiu – completeaza un ansamblu de o deosebita eficienta si o mare longevitate in exploatare.

Pachetul contine :

  • Doua panouri plane tip ESTEC Prestige 2,53 mp – tehnologie de sudare cu laser -10 ani garantie
  • Sistem de montaj pentru cele doua panouri, din aluminiu eloxat si inox pentru  acoperis de tigla sau tabla
  • Boiler bivalent de 300 l , dublu emailat , 5 ani garantie
  • Controler electronic Basic cu senzori , pentru comanda si protectia  instalatiei solare
  • Grup de pompare solar cu sistem de umplere,golire, grup de siguranta si conexiune la vas expansiune
  • Vas de expansiune pentru sisteme solare de 18 l
  • Antigel solar preparat de – 32 grd celsius

Pachetul Family Max -pentru 5-6 persoane -cu doua panouri plane de 2,5 mp si boiler bivalent de 300 l  este la pretul de 2450 EURO 

      De mare importanta pentru dumneavoastra este faptul ca sistemele solare ESTEC se pot integra in orice instalatie existenta, indiferent de tipul de cazan de incalzire detinut, de configuratia sistemului de incalzire sau de tipul acoperisului unde se monteaza panourile solare.