Oferta speciala: puffer cu serpentina de inox si serpentina solara

puffer

Puferele combinate cu serpentina de inox pentru preparare apa calda Centrul sistemului de incalzire pentru o locuinta moderna

puffer

Puffer combinat cu prepararea de apa calda menajera in regim instant, satisfac toate cerintele unui sistem de incalzire modern. Un sistem ALL IN ONE  , care simplifica montajul in camera centralei termice.

El  asigura atat componenta de acumulare a sistemului de incalzire dar, in acelasi timp, prepara si apa calda in regim instant , datorita serpentinei din inox elicoidal din centrul puferului.

Acest mod de a produce apa calda , in mod instant , in serpentina de inox , este mai eficient , apa rece intra jos in serpentina de inox si se incalzeste urcand in sus prin mijlocul puferului , ajungand la partea superioara la parametrii de finali de livrare in reteaua de apa calda a locuintei.

Se economiseste astfel energia necesara prepararii apei calde in regim de acumulare , ca la puferele tanc in tanc  sau la sistemele formate din pufere si boilere separate .

poza 2
poza 3

Constructiv acest pufer poate avea si serpentine ( una sau doua) pentru sistem solar , astfel se asigura si aport energetic din sursa regenerabila –panouri solare .

Unele constructii au un dispozitiv special de stratificatie , constand din tabla de separatie la mijlocul puferului si dispozitiv de stratificatie , care realizeaza o impartire a puferului in zona de inalta temperatura ( sus) si cea de joasa temperatura (jos) , recomadate in cazurile in care folosim in locuinta doua sisteme de incalzire , unul cu calorifere si unul cu incalzire prin pardoseala.

puffer
poza 5 jpeg

Puferele cu serpentina de inox se fabrica in urmatoarele variante:

  • HS – pufere igienice simple , cu serpentina de solar , cu doua serpentine de solar
  • SKS – pufere in stratificatie simple , cu o serpentina de solar, cu doua serpentine de solar.

Acestea sunt variante constructive de 500l, 800l, 1000l,1150l,1500l si 2000l.

Oferta noastra speciala este urmatoarea :

Pufer HS cu serpentina de inox si serpentina solara de 825 l – HS1W825 – pret promotional 1165 EURO TVA inclus