despre noi

Suntem un grup de tehnicieni din domeniul instalatiilor de incalzire care a inceput sa activeze in acest domeniu din 2005, incepand o colaborare cu firme germane, distribuind componente ale sistemelor de incalzire clasice.

Din 2007 am orientat activitatea noastra aproape exclusiv catre montajul sistemelor cu panouri solare, incepand o colaborare cu ESTEC Germania , pe care astazi, dupa mii de sisteme solare montate, o definim ca fiind una de succes .

In 2007 s-a demarat o activitate de pregatire tehnica in Germania  la sediu ESTEC, unde s-a asimilat modul de montaj al panourilor solare si integrarea sistemelor cu panouri solare in sistemele de incalzire clasice .

Primul sistem solar montat de noi a fost in 2007 , fiind o instalatie cu 6 panouri solare ESTEC , pentru producerea apei calde si sustinerea incalzirii locuintei. Au urmat in anii ce au venit sisteme cu panouri solare din cele mai diverse , atat in domeniul domestic – apa calda menajera , cat si sisteme mai complexe , care au solicitat o atenta proiectare a ansamblului.

Din anul 2011 am inceput sa colaboram si cu puternica firma germana Thermic Energy GmbH , care ne asigura sisteme de stocare a energiei termica –boilere si pufere- care intra in componenta oricarui sistem cu panouri solare, precum si sisteme cu pompe de caldura aer-apa si fotovoltaice.

tws-2w_500_pu-50

Firma noastra s-a dezvoltat si a achizitionat o baza logistica in Orastie , constand din depozit si birouri,  unde avem permanent stocuri pentru cele mai diverse materiale care intra in componenta sistemelor cu panouri solare:  panouri plane si cu tuburi vidate, pufere si boilere, antigel solar, grupuri de pompare diverse, sisteme de montaj , inox flexibil de conectare, vase de expansiune etc.

De credem noi ca suntem partenerul potrivit pentru clientii care doresc sa monteze un sistem solar ?

*Avem competenta dovedita de cei 10 ani de activitate si sustinerea tehnica a partenerilor germani

*Folosim produse de inalta performanta care au incorporata ultima tehnologie , cu maxim de garantie

*Analizam individual  fiecare sistem pentru gasirea solutiei tehnice  adaptata nevoilor clientului

*Avem personal tehnic competent si mereu la dispozitia clientului